Safe4Cycle2 - Știri

Întâlnire de proiect la Budepesta în perioada 22- 27 iulie

Următoarea întâlnire de proiect Safe4Cycle urmează să fie ținută în perioada 23-27 iulie la Budapesta, Ungaria. Gazda evenimentului, Asociația Vuelta Sportivă a organizat pentru oaspeții austrieci și români diverse programe profesionale.

Partenerii de proiect se vor întâlni cu reprezentanții Institutului de Științe de Transport Non-profit Ltd. și Autoclub din Ungaria, care va prezenta programele lore de ciclism educațional. Partenerii vor vizita două tabere de vacanță de vară (BringaAkadémia și Hungaroring - Miniring), iar "tabăra Erzsébet" la lacul Balaton, unde vor vizita pista de îndemânare a programului BringaAkadémia. Ciclismul este, de asemenea inclus. Duminică, infrastructura pentru biciclete din Budapesta vor fi prezentate pentru oaspeții (inclusiv un tur pe biciclete), iar miercuri, după vizitarea "taberei Erzsébet" vor parcurge un traseu cu bicicleta în apropierea lacului Balaton.

Obiectivul important al reuniunii de proiect este de a defini următoarele etape ale programului Safe4Cycle: pentru a defini programul profesional al anului pilot în școli, începând cu anul școlar viitor (conținutul curriculum-ului cursurilor de ciclism, conținutul cărții copiilor, etc.).